tirsdag 9. august 2011

Ny dag, ny mulgiheitar :)

God morgen! Eg satt og bladde litt i tidenes bok og havna på Rom 12. Det handla om det kristne livet. Les det gjerne:)

Å være ein etterfylgjar av Jesus er konge. Det å kunne leve eit liv
til ære for Gud. Kvifor? Tenk deg din far og han store kjærligheit til deg, kva enn du enn gjer så er han veldig glad i deg.

Hans kjærligheten tillater mykje, beundringa stiger framfor frustrasjonen.

Vår allmektige far er også slik. Han elske verda så høgt at han gav sin son, for at kvar og ein som trur på han ikkje skal gå fortapt. Pågrunn av Jesus kan du står rettferdig for Gud og Gud beundrar alt ved deg. Hans kjærligheit og godhet burde være ei drifkraft til å gjere det som er til behag for han:) Han ynskjer at vi skal sjå oppover og ikkje bortover, Han vil at vi skal omskapas ved at vi får eit nytt sinn og kan døma om kva som Guds vilje: det gode,hugnadlege, det fullkomne.

Lat oss holde oss til det mål av tru som Gud har gjeve oss.
Vi er eller brødrer og sysken i Kristus, lat oss imellom ta ekstra vare på kvarandre så vi kan hente råd og utveksle gode og dårlige erfaringer. Vi har ein lekam, men mangge lemer, og alle lemene har kvar sine oppgåver.
På same måten er vi alle ein lekam i Kristus, men kvar for seg er vi lemer for kvarandre. Så det vil seie då at vi som er etterfølgerar trenger kvarandre så vi får samhold og visdom drevet av kjærligheit.

Lat oss idag huske på kvarandre og sjå dei som ikkje har det så fint
som oss. Lat oss så godt vi kan, sjå det gode i våre medmennesker, gi deg ei oppmuntring og eit smil, og da vil det bli god stil ;)

Gud i ditt favør, ha ein velsigna dag :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar